GyIK

Gyakran ismételt kérdések

Foglalását leadhatja közvetlenül honlapunkon is. A kiválasztott napokon elérhető szobatípusokat és szolgáltatásokat foglalási rendszerünkben tudja ellenőrizni.
Kérdéseivel és speciális igényével közvetlenül is kapcsolatba léphet velünk elérhetőségeink valamelyikén.

A foglalás törlésére a foglalási feltételeknek megfelelően van lehetősége. Foglalás törléséhez vegye fel a kapcsolatot a recepcióval elérhetőségeink valamelyikén.

Bejelentkezés (check-in): 14:00 órától
Kijelentkezés (check-out): 10:00 óráig
A recepció napi 24 órában elérhető.
Korai bejelentkezés vagy későbbi kijelentkezés igényével kérjük forduljon a recepcióhoz, vagy jelezze igényét a foglalás során a megjegyzés rovatban!

Várjuk megkeresését emailben vagy telefonon, továbbá írhat nekünk közvetlenül a honlapon is ezen az űrlapon.
Elérhetőségeink

A szálláson büféreggeli igénylésére van lehetőség 4000 Ft/fő áron, valamint szállásunkon a la carte étterem is üzemel 12:00-től 22:00 óráig.

Igen, a panzió teljes területén ingyen biztosítunk nagysebességű WiFi hálózati internetelérést.

Az itt-tartózkodás ideje alatt a szálláshely területén és előtte, az utcán is ingyenesen lehet parkolni.

Igen, minden szobánk klimatizált.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót. 18 év felett 300 Ft/fő/éj az idegenforgalmi adó díja.

Az épület egész területén tilos a dohányzás! Az épületen kívül, a kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás.

A 2021. január 1-jén hatályba lépett, a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosításának értelmében, 2021. szeptember 1-től a szálláshely szolgáltatás igénybevételének új feltétele a személyazonosító okmány bemutatása a szálláshely- szolgáltatónak (személyi igazolvány / vezetői engedély / útlevél.) Minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait (beleértve a 18 év alatti gyermekeket is 0 éves kortól) a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles. Sajnos nem tudjuk azon vendégeinket fogadni, akik személyi azonosításra alkalmas igazolványukat nem mutatják be. A jogszabály a gyermekekre is vonatkozik.
Érkezéskor kérjük, készítse elő személyazonosító és lakcím kártyáját, mert azt kollégáink kérni fogják!